Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Η «διπλή ζωή» του βασιλιά της Ολλανδίας – 21 χρόνια το κρατούσε μυστικό

Ένα μυστικό που κρατούσε καλά φυλαγμένο για 21 χρόνια αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο BBC ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος-Αλέξανδρος.

 

Μάλιστα, αποκαλύπτεται πως ο βασιλιάς… ζούσε διπλή ζωή. Το βράδυ βασιλιάς… το πρωί συγκυβερνήτης της KLM!

 

Όπως αποκαλύπτουν τα Μέσα, ο βασιλιάς απολάμβανε όχι μόνο να πετάει αεροσκάφη των ολλανδικών αερογραμών, αλλά και να απευθύνεται στους επιβάτες καλωσορίζοντάς τους στην πτήση: «Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορώ να πω πάντα πως μιλώ εκ μέρους του κυβερνήτη και του πληρώματος, οπότε δεν χρειάζεται να αναφέρω το όνομά μου. Αλλωστε, οι περισσότεροι επιβάτες δεν ακούνε καν» λέει ο ίδιος στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf.

 

Ο βσιλιάς κυκλοφορούσε κανονικά στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ Schiphol ντυμένος ως πιλότος και κανείς ουδέποτε δεν τον αναγνώρισε εδώ και 21 χρόνια!

 

Στην ιστοσελίδα της η Het Nieuwsblad συγκρίνει τον 50χρονο Γουλιέλμο Αλέξανδρο με διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ που διαθέτουν άδεια πιλότου, όπως οι Χάρισον Φορντ, Κλιντ Ίστγουντ αλλά και η Ζιζέλ. Ο βασιλιάς Φίλιππος έχει και δίπλωμα πιλότου για αεροσκάφη F-16.

axmi.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα