Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Στρατιωτική επίδειξη για την 85η επέτειο από την ίδρυση του στρατού της Βόρειας Κορέας

Μια επίδειξη δύναμης, ένα σαφές μήνυμα στους "εχθρούς" της Βόρειας Κορέας. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επιθεωρεί και παρακολουθεί στις στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά που έγιναν πριν από μερικές μέρες στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του στρατού της Βόρειας Κορέας.

 

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίσει τη Βόρεια Κορέα ως το πιο σημαντικό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί και οι ΗΠΑ στέλνουν δυο από τα πιο βαριά "χαρτιά" του Αμερικανικού Στόλου στην περιοχή και ήδη στη Νότια Κορέα βρίσκονται τμήματα του αντιπυραυλικού συστήματος THAAD, ο Κιμ Γιονγκ Ουν περνά στην αντεπίθεση για να κερδίσει, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, τον "πόλεμο" των εντυπώσεων!

Υποβρύχια έκαναν επιθέσεις με τορπίλες σε πολεμικά πλοία του "εχθρού", την ώρα που μαχητικά και βομβαρδιστικά έκαναν χαμηλές πτήσεις πάνω από τη θάλασσα και έριχναν βόμβες στους στόχους. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα πάντα με το επίσημο πρακτορείο, επαινούσε τους άνδρες των υποβρυχίων και τους πιλότους για την ετοιμότητα και την… ευστοχία τους!

πηγή: newsit.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα