Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πως θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στη Χαλκιδική

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Σιθωνία αποφασίστηκε από το Δήμο ότι στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων στις Κοινότητες Νέου Μαρμαρά, Συκιάς και Σάρτης, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.


Η εκπαίδευση σ΄αυτές τις σχολικές μονάδες θα πραγματοποιηθεί με τηλεκπαίδευση, βάσει των οδηγιών της σχετικής ΚΥΑ του Υπουργείου Παιδείας.

Για τις σχολικές μονάδες στις Κοινότητες Νικήτης, Αγίου Νικολάου και Μεταγγιτσίου, η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 09.00πμ.

 

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών αύριο 25/1/22 αποφασίστηκε από το Δήμο Κασσάνδρας η έναρξη των μαθημάτων να γίνει μια ώρα αργότερα καθώς και τα λεωφορεία για τη μετακίνηση των μαθητών θα βρίσκονται στα γνωστά σημεία και αυτά με διάφορα μια ώρας.
Η παραπάνω ανακοίνωση αφορά όλες τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου.

 

Στο Δήμο Αριστοτέλη και στο Δήμο Πολυγύρου οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων (και των παιδικών σταθμών συμπεριλαμβανομένων) έως και Τετάρτη 26/01/2022, θα αρχίσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα από την καθιερωμένη προς αποφυγή τυχόν κινδύνων που γεννούν οι καιρικές συνθήκες.

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα