Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος σε Στάγειρα και Στρατονίκη

Για τέταρτη ημέρα συνεχίστηκε την Κυριακή η επιχείριση διάνοιξης  ενός δύσβατου δρόμου, μήκους περίπου 4 χιλιομέτρων, στο όρος Στρεμπενίκος, όπου το χιόνι μπορεί να έφτασε σε υψος και το ένα μέτρο, προκειμένου να καταστούν προσβάσιμα τα σημεία, στα οποία έχει υποστεί βλάβες το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος, γεγονός που στοίχισε τη διακοπή του τηλεοπτικού σήματος στις Κοινότητες Σταγείρων και Στρατονίκης.


Ο εργολάβος του ΔΕΔΔΗΕ με τη συνδρομή του Δήμου Αριστοτέλη προσέγγισε την περιοχή, αντικαθιστώντας τον σπασμένο στύλο, ενώ τη Δευτέρα θα βρεθεί στο σημείο το συνεργείο που θα κάνει τα απαραίτητα κλαδέματα των δέντρων που έχουν ακουμπήσει στο δίκτυο.


Η εκτίμηση είναι ότι τη Δευτέρα θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση του σταθμού αναμετάδοσης και θα επανέλθει το τηλεοπτικό σήμα.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος σχολίασε:

"Κατανοούμε απόλυτα τις συνέπειες από αυτή τη δυσλειτουργία και τη δυσαρέσκεια των κατοίκων των δύο οικισμών μας. Ο Δήμος Αριστοτέλη από την πρώτη στιγμή παρείχε στον ΔΕΔΔΗΕ κάθε μέσο προκειμένου ο, υπεύθυνος για το δίκτυο, οργανισμός να αποκαταστήσει τη βλάβη σε μια δύσβατη και μακρινή περιοχή. Ίσως θα πρέπει να εξεταστεί πια η μεταφορά του σταθμού αναμετάδοσης σε πιο προσβάσιμο σημείο. Τέλος η πρόσβαση στο σημείο θα εξυπηρετήσει και τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας καθώς θυμίζουμε ότι στο ίδιο σημείο λειτουργούν και οι σταθμοί της κινητής τηλεφωνίας που εδώ και μέρες συνεχίζουν την εκπομπή σήματος με λειτουργία γεννήτριας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα