Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Απ. Πάνας Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΚΙΝΑΛ

Ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας ορίστηκε από τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, αρμόδιος του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η συγκεκριμένη θέση που αναλαμβάνει ο Απόστολος Πάνας θεωρείται σημαντική, δεδομένου ότι το ταμείο ανάκαμψης θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τα επόμενα χρόνια.

Το όνομα του βουλευτή Χαλκιδικής συζητιόταν έντονα και για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Πάντως, ούτως ή άλλως φαίνεται ότι ο Απόστολος θα έχει κομβικό ρόλο στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη.

 

«Έπειτα από την ανακοίνωση του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν. Ανδρουλάκη, ξεκινά μια νέα Κοινοβουλευτική περίοδος, τόσο για μένα όσο και για ολόκληρη την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα.
Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο για την ιδιαίτερα τιμητική του πρόταση, να αναλάβω τον Κοινοβουλευτικό Τομέα “Ανάπτυξης & Επενδύσεων”. Με πλήρη αφοσίωση στις αρχές που διέπουν την παράταξή μας και με την ευθύνη των αυξημένων απαιτήσεων του νέου χαρτοφυλακίου, θα κάνω το καλύτερο για να ανταποκριθώ και σε αυτή τη νέα ευθύνη, δίχως παράλληλα να παύσω να εργάζομαι για τις ανάγκες της Χαλκιδικής», δήλωσε ο Απ. Πάνας.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα