Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στο έλεος του καιρού η παραλία Πολυχρόνου

Εικόνες βομβαρδισμένου τοπίου καταγράφονται στο παραλιακό μέτωπο του Πολυχρόνου με ζημιές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Από το συγκρότημα κατοικιών "Αστραπή" μέχρι το ρέμα, έχουν υποστεί ζημιές το διαχωριστικό τοιχίο μεταξύ του δρόμου και της παραλίας, καθώς και οι κολώνες φωτισμού.

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Πολυχρόνου με έγγραφό του ζητεί από το Δήμο Κασσάνδρας να προβεί στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών "για την αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων σε διερχόμενους πεζούς και οχήματα και αφετέρου για την ομαλή λειτουργία της περιοχής".

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ισχυρή Κασσάνδρα", Κώστας Παπαγιάννης σχολίασε:
"Χωρίς αντιπλημμυρική προστασία στο Πολύχρονο επαναλαμβάνεται η καταστροφή. Δεν είναι δυνατόν όποτε βρέχει, να πέφτουν τοιχεία. Το πρόβλημα είναι, εάν υπάρχουν μελέτες, χρηματοδοτήσεις. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα. Ξανά ψίχουλα, απευθείας αναθέσεις και τοιχεία αγνώστου ταυτότητας, για τα οποία δεν παίρνουμε εξηγήσεις. Η διοίκηση κρατά μακριά ακόμα και από την ενημέρωση την αντιπολίτευση. Θα μας χρειαστεί βέβαια, όταν θα έρθει η ώρα των απευθείας αναθέσεων".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα