Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη τα έργα ανακαίνισης δύο δημοτικών κτιρίων στην Ολυμπιάδα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακαίνισης δύο δημοτικών κτιρίων στην Ολυμπιάδα, το κτήριο της Κοινότητας και το Αγροτικό Ιατρείο.

Τα δύο δημοτικά κτίρια ήταν σε κακή κατάσταση, αλλά ύστερα από τις σχετικές μελέτες του Δήμου Αριστοτέλη, ξεκίνησαν οι εργασίες με κονδύλια της Ελληνικός Χρυσός.

Ο δήμαρχος, Στέλιος Βαλιάνος σχολίασε:

"Όταν ανέλαβα καθήκοντα Δημάρχου, το Σεπτέμβρη του 2019, και επισκέφτηκα το κτήριο της Κοινότητας της Ολυμπιάδας, υποσχέθηκα να μην ξανά περάσω το κατώφλι του αν πρώτα δεν το ανακαινίσουμε. Σε κακό χάλι!
Πάτησα την υπόσχεση μου όμως, γιατί, με τις πλημμύρες, κάπου έπρεπε να έχουμε το "στρατηγείο" μας. Έγιναν όμως οι σχετικές μελέτες και να που σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες και είναι σε εξέλιξη"

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος ανακαινίζεται και ολοκληρώνεται και το Αγροτικό Ιατρείο της Ολυμπιάδας, το οποίο παρέμενε ημιτελές για δέκα χρόνια. "Οι κάτοικοι της Ολυμπιάδας θα έχουν ένα αξιοπρεπέστατο ιατρείο που θα φιλοξενεί τον αγροτικό γιατρό" σχολίασε ο κ. Βαλιάνος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα