Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Καμιά Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στους Δήμους της Χαλκιδικής λόγω κορωνοϊού

Με κοινή απόφαση των δημάρχων της Χαλκιδικής δεν θα πραγματοποιηθούν εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο χωριά και πλατείες θα στολιστούν κανονικά.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ταξιάρχη την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 με τη φωταγώγιση του πρώτου χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελλάδα, ήταν η πρώτη και η τελευταία εκδήλωση για φέτος τα Χριστούγεννα στη Χαλκιδική.

Οι δήμαρχοι αναφέρουν στην κοινή του ανακοίνωση:

Με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης και μετά από έντονο προβληματισμό, καταλήξαμε στην κοινή απόφαση να μην πραγματοποιήσουμε Εορταστικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στους Δήμους αρμοδιότητάς μας.

Δυστυχώς, αν και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, η έξαρση της πανδημίας δεν μας επιτρέπει να λάβουμε αποφάσεις παρασυρμένοι από συναισθηματισμούς. Οφείλουμε πάνω από όλα να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να προτάξουμε το γενικό καλό.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ψυχολογική ανάγκη μικρών και μεγάλων να ζήσουν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα, θα προχωρήσουμε κανονικά στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό όλων των Κοινοτήτων μας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα