Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χειροτονήθηκε πρεσβύτερος ο π. Νικόλαος Τσολούφης στη Μ.Παναγία -ΦΩΤΟ-

Ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητος χειροτόνησε Πρεσβύτερο τον π. Νικόλαο Τσολούφη - που πριν λίγες μέρες είχε χειροτονηθεί διάκονος- στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Μεγάλης Παναγίας.

Ο π. Νικόλαος για πολλά χρόνια διακόνησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου ως Λαμπαδάριος.

Στη χειροτονία παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, οι αντιδήμαρχοι, Νίκος Αυγερινός, Ευριπίδης Ατζιάμης και Αλέξιος Αντωνίου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και άλλοι επίσημοι.

Ο Μητροπολίτης τοποθέτησε τον π. Νικόλαο ως εφημέριο στο Προσκήνυμα της Μεγάλης Παναγίας. "Το Ιερό Προσκύνημα, πέρα από χαρακτήρα προσευχητικό, αποκτά και χαρακτήρα πνευματικό! Γίνεται ένα λιμάνι που θα βρει κάποιος ένα πετραχήλι να τον περιμένει για να ξεκουραστεί πνευματικά και να τον καθοδηγήσει από τον «κόσμο» στο εξομολογητήριο και στην πνευματική ζωή! Αυτό γυρεύει η κοινωνία, αυτό επιζητεί η Ιερά Μητρόπολις, αυτό σου ανατίθεται με πάσα ειλικρίνεια" τόνισε ο Μητροπολίτης Ιερισσού.

Μεγάλη Παναγία Χαλκιδική f/b


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα