Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δενδροφύτευση στα Νέα Μουδανιά

Οι μικροί μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών συμμετείχαν στην δενδροφύτευση περιμετρικά του νέου πάρκινγκ επί της οδού Κύπρου.

Συγκεκριμένα, φυτεύτηκαν τζιτζιφιές, δέντρα χαρακτηριστικά της περιοχής, καθώς εκεί παλαιότερα υπήρχαν τα συγκεκριμένα δέντρα. Ταυτόχρονα, τα συγκεκριμένα δέντρα ευδοκιμούν κοντά στην θάλασσα.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που η δενδροφύτευση γίνεται από τους μικρούς μας μαθητές, διότι έτσι καλλιεργούμε την περιβαλλοντική συνείδηση των νέων. Παράλληλα με την δενδροφύτευση, αναπληρώνουμε το πράσινο ισοζύγιο με πολλά περισσότερα δέντρα», ανέφερε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μνώλης Καρράς.

Η δεντροφύτευση έγινε παρουσία του δημάρχου Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, των αντιδημάρχων κ. Σαρόγλου Χαράλαμπου, κ. Κοκκινίδη Κωνσταντίνου, της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κας Ραμανδάνη Δέσποινας και του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Σαρόγλου Παναγιώτη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα