Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέες γεωτρήσεις στις Καλύβες και κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης

Μετά τις επιτυχημένες γεωτρήσεις σε Γαλάτιστα, Ταξιάρχη, Γερακινή, Όλυνθο, Πολύγυρο, Βράσταμα και Άγιο Πρόδρομο, αφού ολοκληρώθηκαν και όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ξεκίνησαν δύο νέες γεωτρήσεις από το Δήμο Πολυγύρου στην περιοχή των Καλυβών.

Παράλληλα, ξεκίνησε η κατασκευή νέου υδρευτικού δικτύου, το οποίο θα συνδέει τις εν λόγω γεωτρήσεις με την κεντρική δεξαμενή. Επίσης θα κατασκευασθεί μια μικρή δεξαμενή που θα λειτουργεί ως αντλιοστάσιο.


Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1.100.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση του Δήμου.

Ο δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος ανέφερε:

"Ευχή όλων μας είναι να ολοκληρωθεί με επιτυχία και να λυθεί το πρόβλημα ύδρευσης των Καλυβών. Τέλος, ενεργώντας προληπτικά και αφού ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες δημόσιες διαγωνιστικές διαδικασίες, υπογράψαμε τη σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 520,000 ευρώ για τη συντήρηση όλων των αντλιοστασίων του Δήμου μας. Με στοχευμένες παρεμβάσεις πετυχαίνουμε καθημερινές νίκες. Συνεχίζουμε".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα