Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Φωταγωγήθηκαν τα κτίρια των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ζερβοχωρίων

Ολοκληρώθηκε, η εξωτερική φωταγώγηση του Κλειστού Θεάτρου, Πολιτιστικού Κέντρου και των υπολοίπων κτιρίων των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ζερβοχωρίων στην Παλαιόχωρα, με φωτιστικά νέου τύπου LED οικονομίας.

Εδώ και ένα χρόνο ξεκίνησαν οι εργασίες αλλαγής, με καθημερινή προσπάθεια από τα συνεργεία ηλεκτρολόγων του Δήμου σε όλες τις κεντρικές πλατείες των χωριών, στα Δημόσια κτίρια, τις παιδικές χαρές, τους χώρους άθλησης, διασταυρώσεις, τις εκκλησίες και σε όλες τις κολώνες φωτισμού οδοποιίας Πόλεων (ΦΟΠ) μέσα στα όρια των οικισμών, πετυχαίνοντας έτσι οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος κατά 75% σε σχέση με πριν. Παράλληλα, επισκευάστηκαν φωτιστικά και προστέθηκαν προβολείς και νέες γραμμές φωτισμού τύπου LED.

"Προσφέρουμε στο περιβάλλον εξοικονόμηση ενέργειας και, ταυτόχρονα, ομορφαίνουμε τα χωριά μας ανεβάζοντας το βιοτικό επίπεδο των πολιτών" αναφέρει ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κομπόγιαννος και ευχαριστεί τον δήμαρχο Αστέριο Ζωγράφο για την συνδρομή και στήριξη του όλου εγχειρήματος, καθώς επίσης συγχαίρει και ευχαριστεί τους κ. Νίνο Δημήτριο ηλεκτρολόγο και τους τεχνικούς Ξευτέρη Αθανάσιο, Λαζαρίδη Αθανάσιο της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων και κ. Λιάγκο Γρηγόρη και Χίνο Γιάννη της Δημοτικής Ενότητας Πολυγύρου για την όλη προσπάθεια που κατέβαλαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα