Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής στο ετήσιο συνέδριο των Γερμανών Τουριστικών πρακτόρων DRV

Στο 71ο Συνέδριο των Γερμανών Τουριστών Πρακτόρων (DRV), που πραγματοποιήθηκε από 28 έως 31 Οκτωβρίου στην Πελοπόννησο, Μεσσηνίας συμμετείχε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής. Το συνέδριο οργανώθηκε από κοινού με τον ΕΟΤ, την HATTA / fedHATTA και σε συνεργασία με το Γερμανικό Ταξιδιωτικό Σύνδεσμο DRV και αποτέλεσε «ψήφο εμπιστοσύνης» προς τη χώρα μας.

Η ετήσια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός καθώς σε αυτό συμμετείχαν 400 Γερμανοί εκπρόσωποι tour operators, travel agents και ΟΤΑ, καθώς και τουριστικοί συντάκτες από τα σημαντικότερα γερμανικά έντυπα, με φυσική παρουσία ενώ παράλληλα, 250 πράκτορες παρακολούθησαν διαδικτυακά τις εργασίες του συνεδρίου.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΕΟΤ και Fed HATTA να συμμετέχει ως ένας από τους βασικότερους προορισμούς της χώρας.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου, η Χαλκιδική είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα του προορισμού και να κάνει επαφές με σημαντικούς εκπροσώπους της Γερμανικής αγοράς. Ο πρόεδρος του ΤΟΧ, κ. Γρηγόρης Τάσιος είχε συναντήσεις με τον Thomas Ellerbeck, Group Corporate & External Affairs του ομίλου TUI Group και τον πρόεδρο και CEO της DRV, Norbert Fiebig και Dirk Inger αντίστοιχα, τους οποίους και προσκάλεσε εν όψη της σεζόν 2022 να επισκεφτούν τον προορισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συνέδριο διαφάνηκε η προθυμία των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων να στηρίξουν το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού από τον ερχόμενο Μάρτιο κιόλας.

Το συνέδριο αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής της Χαλκιδικής σε επαγγελματικό επίπεδο, στην μεγαλύτερη -σε αφίξεις- ευρωπαϊκή αγορά εισερχόμενου τουρισμού, τη Γερμανική.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα