Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γρ. Τάσιος: Μένουμε προσηλωμένοι στο δρόμο του εθνικού μας χρέους

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και πολιτευτής, Γρηγόρης Τάσιος, σε μήνυμά του για την εθνική επέτειο αναφέρει:

 

H επέτειος της 28ης Οκτωβρίου σηματοδοτεί διαχρονικά τη δύναμη της Ελληνικής  ψυχής. Η άσβηστη φλόγα της λευτεριάς, που καίει μέσα στην Ελληνική ψυχή, έδωσε  το θάρρος, τη δύναμη και την τόλμη στους έλληνες φαντάρους να μεταμορφωθούν στους ήρωες με την ατσαλένια θέληση που έγραψαν στις κορφές της Πίνδου το έπος  του 40, αφήνοντας κατάπληκτη όλη την ανθρωπότητα.

Γι αυτό και ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε του ηρωικούς μας προγόνους είναι να  παραμείνουμε προσηλωμένοι στο δρόμο του εθνικού μας χρέους. Στη σημερινή  συγκυρία πρώτιστο μέλημα είναι να νικήσουμε οριστικά την πανδημία, να βγούμε από  αυτή τη μεγάλη περιπέτεια και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για μια πατρίδα σύγχρονη  και ευρωπαϊκή, οικονομικά ισχυρή και κοινωνικά δίκαιη. Μια Ελλάδα που θα  πρωταγωνιστεί, θα διακρίνεται και θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της.

Ενωμένοι μπορούμε πάντα να τα καταφέρνουμε. Αυτό στην Χαλκιδική το γνωρίζουμε  καλά Το έχουμε αποδείξει σε πολλούς τομείς, με πρώτον απ’ όλους αυτόν του  τουρισμού, ο οποίος βγάζει το νομό μας και την Ελλάδα μπροστά. Σε αυτή τη γραμμή  ευθύνης συνεχίζουμε. Όταν από το προσωπικό «Εγώ» πηγαίνουμε στο συλλογικό «Εμείς» μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Είναι στο χέρι μας


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα