Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στοιχεία για τα κονδύλια που δόθηκαν στη Χαλκιδική για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας ζητεί η Κ.Μάλαμα

Αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς το σύνολο των συναρμόδιων υπουργείων κατέθεσε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, για να δοθούν στη Βουλή και να δημοσιοποιηθούν αναλυτικά όλα τα στοιχεία που αφορούν σε χρηματοδοτήσεις που έλαβαν οι Δήμοι κι η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής για αντιπλημμυρικά έργα.

Όπως επισημαίνεται, καλούνται οι υπουργοί να καταθέσουν όλα τα στοιχεία που διαθέτουν σε σχέση με τα κονδύλια που δόθηκαν από κάθε πηγή, είτε αυτά αφορούν εθνικούς πόρους, είτε κονδύλια του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, είτε αφορούν κονδύλια από ευρωπαϊκούς πόρους και προγράμματα, στους Δήμους και στην Περιφερειακή Ενότητα της Χαλκιδικής από το 2019 μέχρι σήμερα για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Η Κυριακή Μάλαμα στο πλαίσιο αυτό υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να ξέρουν οι πολίτες αν έχουν δοθεί χρήματα, αν αυτά τα χρήματα αξιοποιήθηκαν κι αν δεν δόθηκαν επαρκής χρηματοδοτήσεις να γνωρίζουν οι πολίτες ποιος έχει την ευθύνη για την καταστροφή των περιουσιών τους.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα