Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προβλήματα στους δρόμους της Χαλκιδικής από τη βροχή -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Νέο κύμα έντονων φαινομένων "χτύποησε" μετα τις 3 το μεσημέρι πολλές περιοχές της Χαλκιδικής με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα, κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο δρόμος Κρήμνης - Πλατανοχωρίου, στη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην ευρύτερη περιοχή, παραμένει κλειστός! Οι διερχόμενοι οδηγοί να μην επιχειρήσουν την διέλευση, μέχρι εξασθένησης των καιρικών φαινομένων.

 

Φερτά υλικά από το βουνό κατέβασαν τα νερά της βροχής στην εθνική οδό, λίγο πριν τον πρώτο κόμβο στην είσοδο της Γαλάτιστας από Πολύγυρο.

Aπό το 38 έως το 41,5 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου θα πρέπει οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί, λόγω του μεγάλου όγκου νερού & φερτών υλικών.

 

Στον επαρχιακό δρόμο Μουδανιών - Σιθωνίας στο ύψος των Ψακουδίων έπεσε βράχος από τα πρανή λόγω κατολίσθησης. Μηχάνημα του Δήμου Πολυγύρου παρενέβη στο σημείο.

Ο παραλιακός δρόμος μεταξύ Καλυβών - Γερακινής (από την περιοχή του Γαβανά έως το κονσερβοποιίο) είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος για οποιαδήποτε μετακίνηση. Όπως ενημερώνει ο δήμος Πολυγύρου, όσοι για μεγάλη ανάγκη πρόκειται να μετακινηθού,ν να αποφύγουν τη συγκεκριμένη οδό. Πριν από οποιαδήποτε μετακίνηση συνιστάται η επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου.

Στο 1 χιλιόμετρο που συνδέει το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου με το 7,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιών – Σιθωνίας έχει διακπέι η κυκλοφορία.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα