Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Απ.Πάνας: Αναγκαιότητα έργων υποδομής στη Χαλκιδική

​Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφθηκε ο γραμματέας της Βουλής και βουλευτής Χαλκιδικής με το Κίνημα Αλλαγής, Πάνας Απόστολος, όπου και συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Πάρη Μπίλλια.


Ο βουλευτής τόνισε στον αντιπεριφερειάρχη την αναγκαιότητα υλοποίησης έργων υποδομών τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πάνας έθεσε το μείζον ζήτημα της πραγματοποίησης των αντιπλημμυρικών έργων, αλλά και της διάβρωσης των ακτών της Χαλκιδικής και ενημερώθηκε από τον κ. Μπίλλια, πως πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το νέο ΕΣΠΑ, αρκεί οι Δήμοι να έχουν ολοκληρώσει τις απαιτούμενες μελέτες.

Όσον αφορά τις οδικές εισόδους προς Χαλκιδική ο κ. Πάνας με τον κ. Μπίλλια συμφώνησαν, πως η Περιφέρεια θα πρέπει να παρέμβει, ώστε να επιλυθούν, όσα προβλήματα προσβασιμότητας είναι υπαρκτά. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται διαγωνισμός για την υλοποίηση έργου αντικατάστασης λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας και διαχείρισης εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσω ΣΔΙΤ.

Ο κ. Πάνας δήλωσε: «Σήμερα στην συνάντησή μου με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Κεντρικής Μακεδονίας έθεσα σειρά ζητημάτων που απασχολούν τη Χαλκιδική, ώστε να εξασφαλιστούν τα αυτονόητα στους πολίτες της. Προχωρώ σε ανάληψη πρωτοβουλιών, με σκοπό να συμβάλλω στη δρομολόγηση των απαραίτητων έργων υποδομών, που έχει μεγάλη ανάγκη ο τόπος μας και πρέπει να βρίσκονται πάντα σε προτεραιότητα».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα