Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Απ.Πάνας: Κινητή μονάδα στην Τορώνη για δωρεάν rapid test στους μαθητές

Αναφορά προς το νέο υπουργό Υγείας , Αθανάσιο Πλεύρη κατέθεσε ο γραμματέας της Βουλής και βουλευτής Χαλκιδικής με το Κίνημα Αλλαγής, Πάνας Απόστολος, προωθώντας την επιστολή του αντιδημάρχου του Δήμου Σιθωνίας, με την οποία αιτείται την ύπαρξη κινητής μονάδας στη Δημοτική Ενότητα Τορώνης για κάλυψη δωρεάν rapid test στους μαθητές της περιοχής.


Στην αναφορά ο κ. Πάνας τονίζει, ότι σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Σιθωνίας οι μαθητές όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Τορώνης, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού στην περιοχή υποχρεούνται να κάνουν δύο φορές την εβδομάδα rapid-test σε ιδιωτικά ιατρεία.

Όπως επισημαίνει ο βουλευτής αυτό επιβαρύνει οικονομικά τις οικογένειες, οπότε και εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης της περιοχής από την οποία το πλησιέστερο Κέντρο Υγείας βρίσκεται 50 χιλιόμετρα μακριά, στον Άγιο Νικόλαο, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη της ανάλογης κινητής μονάδας για τη δωρεάν διενέργεια των test.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα