Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Στην Εύβοια η βοήθεια του Δήμου Ν.Προποντίδας για τους πυρόπληκτους

Μεγάλη ευαισθησία και ανταπόκρισή έδειξαν οι κάτοικοι του Δήμου Ν. Προποντίδας στο κάλεσμα του Δήμου για να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.


Η βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκε σε κάθε κοινότητα του Δήμου, ταξίδεψε σήμερα για την Οινόη της Βοιωτίας, όπου σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας θα παραδοθεί σε αποθήκες και στη συνέχεια θα διανεμηθεί  στους πυρόπληκτους.

Ο δήμαρχος, Μανώλης Καρράς σημείωσε:

"Ευχαριστούμε πολύ και τον καθένα από εσάς που ανταποκρίθηκε και δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Ενδεικτικά να αναφέρουμε: μία κυρία προσέφερε τρόφιμα αξίας 750 ευρώ, ένας άλλος κύριος 250 ευρώ και μία άλλη κυρία 200 ευρώ αλλά και δεκάδες ακόμη συμπολίτες μας, που ακόμη κι από το υστέρημά τους, θέλησαν να βοηθήσουν.
Θα ακολουθήσουν αναρτήσεις από τη μεταφορά και παράδοση, για να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση ότι δόθηκαν "στα σωστά χέρια" για διαφύλαξη της αξιοπιστίας του Δήμου και ως ένδειξη σεβασμού της προσφοράς σας.
Επίσης, την Τρίτη με πρωτοβουλία του Δήμου και Κτηνοτρόφων θα μεταφερθεί μεγάλη ποσότητα ζωοτροφών, που θα παραδοθεί σε κτηνοτρόφους της Εύβοιας".



Ο Δήμος Ν. Προποντίδας ευχαριστεί:
♦️Το κατάστημα MUTT στα Ν. Μουδανιά.
♦️Το κατάστημα Yolo στη Ν. Καλλικράτεια.
♦️Τους κατοίκους της Κοινότητας Ζωγράφου για προσφορά σε προϊόντα αξίας 190 ευρώ.
♦️Τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών "Πλεύση".
♦️Τους γονείς των παιδιών του Παιδικού Σταθμού "Τα μελισσάκια" και την υπεύθυνη κα Παναγιώτα Κοψιδά.
♦️Τους εργαζομένους στα καταστήματα "Parera" και " Νavigli".
♦️Τον κ. Γιώργο Κονταξή, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο.
για τη μεγάλη κινητοποίηση τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα