Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Απ. Πάνας στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Χαλκιδικης

Τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής επισκέφθηκεο βουλευτής Απόστολςο Πάνας, ενόψει της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου.


 Κατά τη συνάντηση ενημερώθηκε από την Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μυλωνά Ζαφειρούλα, ότι στην παρούσα φάση η Χαλκιδική έχει 195 οργανικά κενά, έπειτα από μεταθέσεις και συνταξιοδοτήσεις εκπαιδευτικών,τονίζοντας την ανάγκη για πρόσληψη προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, ενώ ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Νικολαΐδης Αλέξανδρος μου ανέφερε ότι παρατηρούνται 164 οργανικά κενά σε βασικές ειδικότητες φιλολόγων, μαθηματικών και βιολόγων.

Ταυτόχρονα, οι Διευθυντές Εκπαίδευσης πληροφόρησαν τον κ. Πάνα ότι υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις και σε διοικητικό προσωπικό των υπηρεσιών και στα Τμήματα Πληροφορικής, ενώ επισημάνθηκαν και οι ανάγκες σε εξοπλισμό των σχολικών μονάδων και των Διευθύνσεων.

" Είναι ιδιαίτερα σημαντικό η Χαλκιδική με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, να διαθέτει πλήρως στελεχωμένα Σχολεία και Διευθύνσεις που θα είναι και κατάλληλα εξοπλισμένα, ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στους μαθητές του τόπου μας " σχολίασε ο κ. Πάνας.

Τέλος ο βουλευτής ενημέρωσε τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στην προσεχή συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα