Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χωρίς ρεύμα έμειναν Ιερισσός, Νέα Ρόδα και Ουρανούπολη

Απροειδοποίητη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στην προ του Άθω περιοχή από Ιερισσό, Νέα Ρόδα μέχρι και Ουρανούπολη από τις 08.30 το πρωί της Κυριακής, λόγω βλάβης στο δίκτυο.


Έντονες είναι οι αντιδράσεις εμπόρων και επαγγελματιών, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κόβεται το ρεύμα στην περιοχή. Μάλιστα τώρα, ημέρα Κυριακή και εν μέσω τουριστικής περιόδου, μιλούν για απώλεια εισοδήματος και στέρηση του δικαιώματος του εργάζεσθαι.


Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος είχε στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τον ΔΕΔΔΗΕ τον περασμένο Δεκέμβριο και έλεγε χαρακτηριστικά: "Το έκτακτο πρόβλημα ηλεκτροδότησης μοιάζει να έχει γίνει κανόνας στα όρια του Δήμου μας (...) Συχνό είναι και το φαινόμενο της ελλιπούς ή λανθασμένης ενημέρωσης, ακόμα και στις περιπτώσεις των προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος".

Το ρεύμα ήρθε στη 1 το μεσημέρι, ωστόσο η ηλεκτροδότηση διακόπηκε και πάλι. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης και η ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκαταστηθεί μέχρι τις 15:00.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα