Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Δέλτα στη Χαλκιδική

Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Δέλτα στη Χαλκιδική, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, για την εβδομάδα από τις 24 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κρούσμα που εντοπίστηκε σε τουρίστα.


Τρία νέα κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα διαγνώστηκαν και στη Θεσσαλονίκη, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στον νομό σε 5 διαγνωσθέντα κρούσματα.


Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, τα νέα κρούσματα της Ινδικής παραλλαγής στη χώρα ανέρχονται σε 25, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 54.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.