Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επιθεώρηση του αντιπεριφερειάρχη στο δρόμο Ριζών - Πλατανοχωρίου

Το εν εξελίξει έργο του δρόμου Ριζών – Πλατανοχωρίου επιθεώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος.


Σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα βελτιώσει σημαντικά τη διασύνδεση των Ζερβοχωρίων με το βασικό οδικό δίκτυο του νομού αλλά και με την Εγνατία οδό, βγάζοντας από την απομόνωση ετών την συγκεκριμένη χωρική ενότητα.


Ο κ. Γιώργος τόνισε: “Το συγκεκριμένο έργο δίνει πνοή στην περιοχή σε συνδυασμό με έναν κύκλο παρεμβάσεων που έγιναν, ενώ η κατασκευή και η ολοκλήρωση του αποτέλεσαν αντικείμενο προσπαθειών πολλών αυτοδιοικητικών και υπηρεσιακών παραγόντων. Σημαντική εξέλιξη στο εκτελούμενο έργο είναι η έγκριση χρηματοδότησης από πλευράς Υπουργείου, η οποία αφορά κυρίως στις απαιτούμενες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της πτώσης του δρόμου, στην έξοδο του οικισμού των Ριζών. Οι υπολειπόμενες εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, με σκοπό την απόδοση σε χρήση του συνόλου του έργου.”


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα