Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πολύγυρος: Ημέρα Περιβάλλοντος

Ημέρα περιβάλλοντος η 5η Ιουνίου και ο Δήμος Πολυγύρου και οι Κοινωνικές δράσεις Δήμου Πολυγύρου οργάνωσαν εθελοντικές δράσεις σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

 

Στην Κοινότητα Πολυγύρου μέλη σχεδόν όλων των συλλόγων, φορείς και πολίτες συμμετείχαν στην καθαριότητα και περιποίηση πολλών περιοχών.

 

Στο μονοπάτι που οδηγεί στο εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Πολύγυρου, του ΧΟΠ,  Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος  και η ομάδα Saveyourhood Polygyros συγκέντρωσε μεγάλο όγκο απορριμμάτων και επανέφερε τμήμα του δάσους στην αρχική του κατάσταση.


Στις δράσεις συμμετείχε και ο Σύλλογος γυναικών Πολυγύρου.

 

Το ραντεβού ανανεώνεται για αύριο 09:30 στις Καλύβες στην παλιά Σκάλα. Γιατί το περιβάλλον είναι ευθύνη όλων μας!


Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα