Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Εκπαίδευση στον Τσουκαλά των μελών της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Χαλκιδικής -ΦΩΤΟ-

Εκπαίδευση στις επιχειρήσεις σε δασωμένο ημιδασωμένο περιβάλλον και ανακατάληψη κέντρου διοίκησης πραγματοποίησαν τα μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Χαλκιδικής. 

 

Στην εκπαίδευση έλαβαν μέρος 25 μέλη μας από τον Πολύγυρο την Γαλάτιστα και την Κασσάνδρα.

Η εκπαίδευση αφορούσε την ανακατάληψη κέντρου διοίκησης που βρίσκονταν σε κτιριακές εγκαταστάσεις εντος δασωμένης περιοχή στο Ύψωμα Τσουκαλάς

Οι συμμετέχοντες χωριστήκαν σε δυο ομάδες, η μια έλαβε θέσεις άμυνας περιμετρικά του κέντρου διοίκησης και η άλλη είχε το ελεύθερο να επιτεθεί με όποια μέθοδο  επέλεγε στον στόχο με σκοπό την ανακατάληψη.

 

Η ομάδα επίθεσης επιτέθηκε συγκεκαλυμμένα στον στόχο χρησιμοποιώντας όχημα βαν εταιρίας δημοσίων έργων με πλήρωμα το οποίο φορούσε ρούχα εργαζομένων επιτυγχάνοντας αιφνιδιασμό.

 

Η όλη εκπαίδευση παρουσίασε στα εκπαιδευόμενα μέλη εναλλακτικούς τρόπους δράσης και σχεδιασμού, όπως επίσης απέδειξε και σε τόσο μικρή κλίμακα (όσο η εκπαίδευση των έφεδρων) ότι οι πολεμικές επιχειρήσεις είναι μια πάρα πολύ ρευστή κατάσταση με άπειρες εναλλακτικές. 

 

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα