Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σύσκεψη Απ.Πάνα με εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών της Χαλκιδικής

Ο  Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Πάνας Απόστολος, πραγματοποίησε σύσκεψη με εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών της Χαλκιδικής με κύριο θέμα τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τους Δασικούς Χάρτες.


Οι εκπρόσωποι των συνεταιρισμών, τόνισαν την έντονη ανησυχία τους για την κατοχύρωση των εκτάσεων που καλλιεργούν και έθεσαν λεπτομερώς τα ζητήματα που τους απασχολούν.

​Από τη πλευρά του ο κ. Πάνας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που πραγματοποίησε έγκαιρα, με αίτημα να ληφθούν νομοθετικές πρωτοβουλίες για την επίλυση των ζητημάτων που έχουν δημιουργηθεί με την ανάρτηση των αναμορφωμένων Δασικών Χαρτών και τους κοινοποίησε τις απαντήσεις από τα αρμόδια Υπουργεία.
 
Ταυτόχρονα ο Βουλευτής σημείωσε, ότι θα προβεί σε νέες ενέργειες, για να συμβάλλει στην ολοκλήρωση της διαδικασίας κύρωσης των δασικών χαρτών με τον δικαιότερο τρόπο για όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα