Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ετοιμα τα Λύκεια στη Χαλκιδική - Self tests για όλους

Απόλυτα έτοιμα είναι τα Λύκεια του Δήμου Ν. Προποντίδας, για να υποδεχθούν αύριο τους μαθητές που ξεκινούν τη δια ζώσης διδασκαλία μετά από πολύμηνη αποχή.

Πραγματοποιήθηκε προσεκτικός καθαρισμός και απολύμανση και εφοδιάστηκαν με αντισηπτικά και μέσα ατομικής προστασίας.

Καθ όλα έτοιμος είναι ο Δήμος Πολυγύρου για το άνοιγμα των σχολείων, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευών και ανακαίνισης στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα έγιναν συστηματικές απολυμάνσεις σε αίθουσες και κοινόχτηστους χώρους των Λυκείων.



Self test και επαναληπτικός έλεγχος

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί είναι υποχρεωμένοι να κάνουν self-test για COVID-19. Σε περίπτωση που βγουν θετικοί, έχουν τη δυνατότητα για επαναληπτικό έλεγχο σε δημόσιες δομές από αύριο Δευτέρα, 12/4.

Μοναδικό σταθερό σημείο για την ΠΕ Χαλκιδικής ορίστηκε από τον ΕΟΔΥ τα Ν. Μουδανιά και το πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα έχει ως εξής:

 ➡ Δευτέρα 12-4-2021, Τρίτη 13-4-2021 και Παρασκευή 16-4-2021 εξέταση μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στην περιοχή του Ηρώου από 10:00 έως 14:00.

 ➡ Τετάρτη 14-4-2021 και Πέμπτη 15-4-2021 η κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται, 10:00- 14:00, στην κεντρική πλατεία των Ν. Μουδανιών

Όσοι προσέρχονται, πρέπει να γνωρίζουν απαραίτητα τον ΑΜΚΑ τους και έναν αριθμό τηλέφωνου, που θα αποσταλεί με γραπτό μήνυμα το αποτέλεσμα.
Σε περίπτωση, τέλος, άσχημων καιρικών συνθηκών, τα τεστ θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Κυνηγετικού Συλλόγου (επί της λεωφόρου Ελευθερίας).

Για περισσότερες πληροφορίες/απορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://self-testing.gov.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα