Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αναβαθμίζονται αθλητικές εγκαταστάσεις της Ιερισσού και των Νέων Ρόδων

Τη σύμβαση για τα έργα ολοκλήρωσης των ανοιχτών γηπέδων στη θέση “Καλαϊτζή Λάκκος” της Ιερισσού και για επισκευαστικές εργασίες στα ανοιχτά γήπεδα τένις και μπάσκετ των Νέων Ρόδων, υπέγραψε σήμερα με τον ανάδοχο, ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος.


Το σύνολο των εργασιών εντάχθηκε προς χρηματοδότηση στο πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” τον Μάρτιο του 2020 με προϋπολογισμό 274.618,30€ (με ΦΠΑ 24%) με χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης εντός έξι μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.
«Η άθληση είναι υγεία, σωματική και ψυχική, γι` αυτό φροντίζουμε οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, όταν και η κρίση της πανδημίας υποχωρήσει και παρέλθει, να είναι έτοιμες για να υποδεχτούν ξανά τις αθλητικές δραστηριότητες των δημοτών» ανέφερε σχετικά, ο δήμαρχος, Στέλιος Βαλιάνος.


Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ιερισσό, το έργο περιλαμβάνει την ολοκλήρωση των υφιστάμενων ανοιχτών γηπέδων βόλεϊ, μπάσκετ και τένις στη θέση “Καλαϊτζή Λάκκος” στην Δ.Κ. Ιερισσού, με επίστρωση ελαστικού τάπητα, κατασκευή περίφραξης και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με δενδροστοιχία που προορίζεται να λειτουργεί ως “πράσινος ανεμοφράκτης”, κατασκευή κερκίδας τριών σειρών και εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού κατάλληλου για τη διεξαγωγή νυχτερινών αγώνων ερασιτεχνικής κατηγορίας.


Όσον αφορά τις επισκευαστικές εργασίες στα ανοιχτά γήπεδα τένις και μπάσκετ στην Τ.Κ. Νέων Ρόδων, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κατασκευή ασφαλτικής στρώσης για τη διόρθωση καθιζήσεων, την επίστρωση ελαστικού τάπητα και τη διαμόρφωση “πράσινου ανεμοφράκτη” με σύστημα άρδευσης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα