Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ζερβοχώρια: Συντήρηση των ταμιευτήρων νερού άρδευσης

Καθαρισμός και συντήρηση όλων των ταμιευτήρων νερού άρδευσης των Τοπικών Διαμερισμάτων των Ζερβοχωρίων, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την υπηρεσία υδρονομέων και καθαριότητας του Δήμου Πολυγύρου.


Ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Χρήστος Κομπόγιαννος επεσήμανε ότι ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου, "προτεραιότητα μας είναι η αποκατάσταση των βλαβών και η επέκταση των δικτύων άρδευσης, ώστε να έχουν όλοι οι αγρότες της περιοχής μας πρόσβαση στην παροχή νερού για την κάλυψη των αναγκών τους. Είναι ενθαρρυντικό ότι όλο και περισσότεροι, νέοι άνθρωποι της περιοχής μας στρέφονται στον πρωτογενή τομέα παράγοντας ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, επενδύοντας χρήματα, γνώση και κόπο.
Ο Δήμος Πολυγύρου βρίσκεται κοντά στους αγρότες, στηρίζει την προσπάθεια τους, προσφέροντας υπηρεσίες για την διευκόλυνση και την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα