Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Tο πρώτο πιστοποιημένο Βike Friendly ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα

Το  GHotels Simantro Beach 5*, είναι πλέον το πρώτο και μοναδικό πιστοποιημένο Βike Friendly ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.


Η ποδηλατική πλέον "ταυτότητα" του ξενοδοχείου έχει αναδειχτεί κι επίσημα με το σήμα της NatTour – BIKE Friendly, τα οποία τελούν κάτω υπό την αιγίδα του  Ελληνικού  Υπουργείου Τουρισμού.

H πιστοποίηση του GHotels Simantro Beach 5* στοχεύει σε νέες προοπτικές που ανοίγονται για την περιοχή μας όσον αφορά την προσέλκυση των φίλων του ποδηλάτου και την περαιτέρω ανάδειξη των ποδηλατικών διαδρομών του τόπου μας.


Η ψυχαγωγία και άθληση με ποδήλατο, πέρα του γεγονότος ότι αποτελεί ολοκληρωτικά Covid free δραστηριότητα, χαρίζει ευεξία, πλήρη επαφή με τη φύση, μοναδικές εικόνες τοπικού κάλους που απολαμβάνει ο αναβάτης, 100% μη βλαπτική  επίδραση προς το περιβάλλον και απέραντη προσωπική ικανοποίηση για όσους γνωρίζουν το άθλημα.


Ως ένα ακόμη μέσον προστασίας για το περιβάλλον της περιοχής, ο όμιλος GHotels φροντίζει οι δράσεις του να τείνουν στην αειφόρο ανάπτυξη της.

Πρωταρχικό μέλημα στα ξενοδοχεία του Ομίλου GHotels δεν είναι μόνο να προσφέρουν στους επισκέπτες υψηλό επίπεδο και ποικιλία υπηρεσιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα φιλοξενίας, αλλά ταυτόχρονα επενδύουν σε πόρους για την έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογιών για την προστασία και τη βελτίωση του περιβάλλοντος, της οικολογίας και της ποιότητας ζωής. Χρησιμοποιούν πιστοποιημένα πρωτόκολλα ISO & HACCP  και στοχευμένα μέτρα και πρακτικές ως μέρος μιας συνεχούς περιβαλλοντικής  και κοινωνικής ευαισθητοποίησης.


Γνωρίστε από κοντά το παράδεισο του Simantro Beach Hotel. Το ξύλο και η πέτρα είναι τα κύρια στοιχεία δόμησης  του Simantro Beach, το οποίο σε συνδυασμό με την απέραντη φροντίδα που παρέχει, με ένα τρόπο μοναδικό, προσφέρει στους επισκέπτες μια υγιή ζωή, σε ένα καθαρό, φυσικό περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από δάση και θάλασσα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα