Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βοήθεια στους σεισμόπληκτους από το Σύνδεσμο Φίλων Λαογραφίας και Παράδοσης Αφύτου

Η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής ολοκληρώθηκε στην βιβλιοθήκη του μουσείου Αλετρα, στην Άφυτο, για τους σεισμοπληκτους της Θεσσαλίας με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Φίλων Λαογραφίας και Παράδοσης Αφύτου.


 Ο Σύνδεσμος συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους κατοίκους του χωριού αλλά και όλους όσους άκουσαν το κάλεσμα από την γύρω περιοχη για την πρωτόγνωρη, πολύτιμη και συγκινητική ανταπόκριση τους για ακόμη μια φορά.

"Σας ευχαριστούμε και παλι για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο του συλλόγου, ώστε να διοργανωθεί και υλοποιηθεί μια τέτοια μεγάλη κινητοποίηση για έναν τόσο ιερό σκοπό, την βοήθεια στον συνάνθρωπο. Τέλος να ευχαριστήσουμε πολύ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-HELLENIC RESCUE TEAM για την συνεργασία τους για την μεταφορά των προϊόντων και το Βιβλιοπωλείο Scrabble (Δημήτρης Παπαρουλιας) στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικης για την δωρεάν εκτύπωση εντύπου υλικού" αναφέρει ο Σύνδεσμος Φίλων Λαογραφίας και Παράδοσης Αφύτου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα