Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δωρεά ενός οχήματος στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής από την Ελληνικός Χρυσός

 Σε μια νέα μεγάλη δωρεά στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής προχώρησε η Ανώνυμη Εταιρεία Μεταλλείων και Βιομηχανίας Χρυσού, «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.». Πρόκειται για  ένα Volkswagen T5 4Χ4, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα του  Νοσοκομείου.


Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Δρ. Κωνσταντίνος Δεδελούδηςκατά την παράδοση -παραλαβή του οχήματος τόνισε ότι «το Γ.Ν. Χαλκιδικής προσπαθεί και προσφέρει συντεταγμένα ένα υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες και  τέτοιου είδους χειρονομίεςαποτελούν ένα ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των προσπαθειών μας και αντικατοπτρίζουν τον αλτρουισμό αλλά και την αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας, απαραίτητα στοιχεία για την εξέλιξη στης σημερινής κοινωνίας. Με τη στάση σας και την προσφορά σας, αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά  έμπρακτα πως τούτη την κρίσιμη ώρα για την χώρα, όλες οι κρίσεις ξεπερνιούνται όταν υπάρχει αυξημένη κοινωνική και εταιρική ευθύνη.Είμαστε σίγουροι, πως θα συνεχίσετε να συνδράμετε και στο μέλλον και όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε.»


Στην παράδοση και παραλαβή παραβρέθηκαν, ο εκπρόσωπος της Εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» CSR & Community RelationsManager κ. Ιωάννης Μαλεγκάνος,  η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Φωτεινή Μιχαηλίδουκαι ο Προϊστάμενος της Τεχνική Υπηρεσίας κ. Νικόλαος Μαχαιράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα