Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μεταλλικοί βραχίονες στη γέφυρα του δρόμου Ριζά - Πλατανοχώρι

Μεταλλικοί βραχίονες τοποθετήθηκαν στη γέφυρα που ενώνει το δρόμο Ριζά - Πλατανοχώρι.


Με την ολοκλήρωση του έργου η περιοχή των Ζερβοχωρίων θα αποκτήσει εύκολη και σύντομη πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, στην Δυτική Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.Στον τόπο των εργασιών βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Κομπόγιαννος.

"Το έργο κρίνεται ιδιαίτερα αναπτυξιακό για την περιοχή των Ζερβοχωρίων, καθώς θα υπάρξει και εύκολη πρόσβαση στο Βιοτεχνικό Πάρκο που βρίσκεται στο Πλατανοχώρι" σχολίασε ο κ. Κομπόγιαννος.


Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και σύντομα θα ολοκληρωθούν, ενώ μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία, σύμφωνα με τους μηχανικούς του έργου και της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής που έχει και την ευθύνη για την κατασκευή του.


Να σημειωθεί ότι το έργο εντάχθηκε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης και κατασκευής, όταν ήταν Νομάρχης Χαλκιδικής ο σημερινός  Δήμαρχός Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.


 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα