Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Πρόσβαση ΑμεΑ στις παραλίες του Δήμου Πολυγύρου

Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών, δημοπρατείται στις 15-3-2021 με ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό το έργο « Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού για την πρόσβαση Α.Μ.Ε.Α σε Παραλίες του Δήμου Πολυγύρου».

 

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 239.964,80 ευρώ και αφορά την παραλία των Καλυβών, των Ψακουδίων, της Γερακινής και της Μεταμόρφωσης, ενώ χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».


Ειδικότερα Περιλαμβάνει.
?Σύστημα Καθοδήγησης Ατόμων με Προβλήματα Όρασης.
?Αυτόματο Σύστημα Πρόσβασης Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα.
?Κινητό Διάδρομο Πρόσβασης Α.Μ.Ε.Α
?Κινητό Διάδρομο Όδευσης.
?Κινητά Πάνελ Δημιουργίας Χώρων Σκίασης.
?Αμφίβιο- Πλωτό Αμαξίδιο.
?Χώρος Υγιεινής – Αποδυτήριο Α.Μ.Ε.Α
?Χώρος Υγιεινής – Αποδυτήριο Χρηστών Αναπηρικών Αμαξιδίων.
?Ειδικές Πληροφοριακές Πινακίδες.
?Ομπρέλες.
?Ειδικός Κάδος Απορριμμάτων για Α.Μ.Ε.Α

" Ο Δήμος Πολυγύρου  με επίκεντρο των άνθρωπο, αποδεικνύει και με το εν λόγω έργο, το Κοινωνικό του Πρόσωπο, διευκολύνοντας την  πρόσβαση στη θάλασσα σε άτομα με αναπηρία, προσφέροντας σε όλα τα μέλη της κοινωνίας τις ίδιες δυνατότητες χωρίς διακρίσεις. Ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στη ζωή για όλους" ανέφερε ο δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος.

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα