Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέοι από 6 Ευρωπαϊκές χώρες στη Ν. Καλλικράτεια μέσω του προγράμματος Erasmus+

Με νέους από τη Λετονία, τη Ρουμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Δανία αλλά και την Ελλάδα συναντήθηκε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ (Youth Exchange) με θέμα "Δημοκρατία και Νεολαία" που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Καλλικράτεια.

Το Erasmus+ (Youth Exchange) είναι χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο αφορά στην ανταλλαγή νέων από χώρες της ΕΕ και από τα υπόλοιπα συνεργαζόμενα κράτη. Οι νέοι που συμμετέχουν συγκεντρώνονται σε οργανωμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένο κάθε φορά θέμα και μέσω συζητήσεων, διαλόγων, παρουσιάσεων και debate ανταλλάσσουν απόψεις και προωθούν τα πιστεύω τους.

 

Στη συζήτηση παρευρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Τσομπανάκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καλλικράτειας, Κωνσταντίνος Μπομπότας, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Ιωάννης Ξίουφης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, Νικόλαος Χατζιαλέξης. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα