Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκίνησε το 'e-λιανικό' για επιχειρήσεις - Ποιες δαπάνες καλύπτονται

Άνοιξε το πρόγραμμα «e-λιανικό», μέσω του οποίου χιλιάδες επιχειρήσεις θα λάβουν επιδότηση για τη δημιουργία eshop.


Η νέα δράση έχει προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ, επιδοτεί  σχετικές δαπάνες μέχρι 5.000 ευρώ και αναμένεται να καλύψει περισσότερες από 18.000 επιχειρήσεις.

Δικαιούχοι της επιδότησης είναι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από τις 18 Μαρτίου 2020 και μετά. Η διαδικασία υποβολής αίτησης για την επιδότηση θα γίνει μέσω της ειδικής πλατφόρμας openshops.gr.


Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι θα μπορέσουν να κάνουν την αίτησή τους μέσω της ειδικής πλατφόρμας openshops.gr. Η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) ορίζεται η Δευτέρα 22/02/2021 και ώρα 13:00 με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 24/03/2021 ώρα 15:00.

Ποιες δαπάνες καλύπτονται

Οι επιλέξιμες δαπάνες της Δράσης εντάσσονται σε δύο (2) ευρύτερες κατηγορίες, ήτοι Εξοπλισμός Πληροφορικής και Λογισμικό, και έχουν ως ακολούθως:
- Εξοπλισμός Πληροφορικής (μόνο για νέα ηλεκτρονικά καταστήματα) -
- Λογισμικό


Συμβουλευτείτε την IT Professional Services 24 για επαγγελματική εξυπηρέτηση

Η IT Professional Services 24 με έδρα στην Νικήτη, Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει όλες τις τεχνολογικές απαιτήσεις μια σύγχρονης επιχείρησης. Από τον σχεδιασμό- μελέτη , την ανάπτυξη της μηχανογράφησης και των τηλεπικοινωνιών μέχρι και την τεχνική υποστήριξη κατά τη λειτουργίας της.

Η επαγγελματική τους εξυπηρέτηση και η μακροχρόνια εμπειρία τους στο χώρο της τεχνολογίας, καθώς και η παρουσία τους στην Χαλκιδική από το 2011, με 100% επιτυχία στις ιστοσελίδες με προδιαγραφές ΑΜΕΑ για προγράμματα ΕΣΠΑ από το 2014, είναι η εγγύηση για την επιτυχημένη, ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργίας της επιχείρησης σας. Η IT Professional Services 24 μπορεί να σχεδιάσει και να φιλοξενήσει την εταιρική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Και τέλος σε όλα τα παραπάνω σας παρέχει την εκπαίδευση και την υποστήριξη που θα χρειαστείτε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα e-λιανικό με 100% επιδότηση εδώ:

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος (e-shop) (itproserv24.com)



booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα