Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δέκα νεαροί Πολυγυρινοί δίνουν το παράδειγμα για καθαρό περιβάλλον!

Με εφόδια την αγάπη για τον τόπο τους και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, μια ομάδα νέων παιδιών από τον Πολύγυρο, αποφάσισε να καθαρίσει το βουνό από κάθε λογής σκουπίδια.


Δέκα νέοι από τον Πολύγυρο έδωσαν ραντεβού για να περάσουν δημιουργικά την Κυριακή τους. Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μοίρασαν μια μεγάλη περιοχή, από τα δικαστήρια Πολυγύρου μέχρι τον προφήτη Ηλία για να μαζέψουν απορρίμματα που ήταν πεταμένα ανεξέλεγκτα στο περιβάλλον.


"Μαζέψαμε 23 ολόκληρες σακούλες γεμάτες σκουπίδια! Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει και συνέχεια, γιατί δυστυχώς υπάρχουν ακόμα πολλά σκουπίδια που πρέπει να μαζευτούν" ανέφερε στο halkidikinews.gr o Κωνσταντίνος Τζηρίτης.


Οι συμμετέχοντες έστειλαν μήνυμα για την ανάγκη εδραίωσης της περιβαλλοντικής συνείδησης σε όλους, τονίζοντας: "Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας"!
Έδωσαν το επόμενο ραντεβού τους για να καθαρίσουν σύντομα, μια ακόμα περιοχή του Πολυγύρου.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα