Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χαλκιδική : Αγώνας να κρατηθούν οι κεντρικοί οδοί ανοιχτοί από το χιόνι

Μάχη με τις συμενείς καιρικές συνθήκες δίνουν από χθες το βράδυ τα συνεργεία των Δήμων.

 

Όπως αναφέρει στο halkidikinews.gr o αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Χρήστος Κομπόγιαννος, γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί γιατί το χιόνι συνεχίζει να πέφτει με αμείωτη ένταση, κυρίως στις ορεινές περιοχές. "Οι υπηρεσίες του Δήμου Πολυγύρου βρίσκονται στους δρόμους των Τοπικών Διαμερισμάτων των Ζερβοχωρίων για να κρατήσουν ανοιχτές της κεντρικές διόδους ρίχνοντας αλάτι και κάνοντας συνεχώς αποχιονισμό"¨αναφέρει ο κ. Κομπόγιαννος. 

 

Την ίδια ώρα μέριμνα της δημοτικής αρχής είναι να μην κλείσουν οι προσβάσεις κτηνοτροφικές μονάδες που είναι απομακρυσμένες και εκτός οικισμών.

"Θέλω να συγχαρώ τους υπαλλήλους χειριστές της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων για τη συνεχή προσπάθεια να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί, την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής για την προσπάθεια που καταβάλλει από χθες το βράδυ να κρατήσει την εθνική οδό Αγίου Προδρόμου -Αρναίας ανοιχτή, καθώς επίσης και την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, για την ολονύχτια παρουσία της στα δύσκολα σημεία της εθνικής οδού με σκοπό την ασφάλεια των πολιτών" ανέφερε ο κ. Κομπόγιαννος.

Σε θέση... μάχης και στο Δήμο Αριστοτέλη


Η ίδια εικόνα και στα ορεινά χωριά του Δήμου Αριστοτέλη. Σε Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στανός, Μ. Παναγία, Στάγειρα και Στρατονίκη παρουσιάζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις.

"Έχουμε στους δρόμους 10 μηχανήματα του Δήμου Αριστοτέλη και αναγκαστήκαμε να πάρουμε και μισθωμένα για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο και να κρατήσουμε τους δρόμους ανοιχτούς" ανέφερε στο halkidikinews.gr ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Θαλασσινός.

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, θα πρέπει οι δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, καθώς από τις απογευματινές ώρες αναμένεται να πέσει η θερμοκρασία και να επικρατήσει παγετός.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα