Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ενισχύεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου Ν. Προποντίδας

Με τρία νέα μηχανήματα θα ενισχυθεί ο Δήμος  Ν. Προποντίδας, καθώς υπεγράφησαν ήδη οι συμβάσεις και αναμένεται μέσα στο προσεχές διάστημα να παραδοθούν από τους προμηθευτές:


• Ένα απορριμματοφόρο, τύπου πρέσας 22m3, προϋπολογισμού 190. 000 €, εκ των οποίων οι 150.000 € θα καλυφθούν από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” και οι υπόλοιπες 40.000 € από ιδίοις πόροις.

• Ένα καλαθοφόρο όχημα κι ένας εκσκαφέας- φορτωτής, συνολικού προϋπολογισμού 270. 000 € εκ των οποίων 180.000 ευρώ καλύπτονται από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” και οι υπόλοιπες 90.000 € από ιδίοις πόροις.

"Ενισχύουμε την υπηρεσία καθαριότητας με ένα καινούργιο απορριμματοφόρο και με μηχανολογικό εξοπλισμό απαραίτητο για να διευκολύνει το έργο της.  Όση καλή διάθεση κι αν υπάρχει, χρειάζονται τα απαραίτητα μέσα, ώστε να μπορέσουμε να διευκολύνουμε κάποιες εργασίες και να ικανοποιήσουμε τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν” δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα