Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χαλκιδική: Απολυμάνσεις και covid tests παντού

Επί ποδός είναι οι Δήμοι της Χαλκιδικής δεδομένης της κατάστασης, όπου η Χαλκιδική συνεχίζει να είναι στο "κόκκινο" λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού. Την Πέμπτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 33 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Χαλκιδική.

 

Η δημοτική αρχή της Κασσάνδρας μετά από διαπιστωμένο θετικό κρούσμα COVID-19 που βρέθηκε στο Γυμνάσιο Πευκοχωρίου,προχώρησε  σε απολύμανση όλου του σχολικού συγκροτήματος.

Στο μεταξύ την Πέμπτη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στη Νέα Σκιώνη και στο Παλιούρι και πραγματοποίησε covid tests.



Ο Δήμος Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πρόκειται να πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) κορωνοϊου μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) θα βρίσκετε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 από τις 9:30 έως τη 13:00, έμπροσθεν της Κεντρικής Πλατείας Νέας Τρίγλιας (πλησίον στάσης ΚΤΕΛ).

Ο Δήμος Σιθωνίας, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρούν στη διενέργεια tests για COVID-19, την Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου 2021, από τις 10:00  το πρωί έως τη 1:30 μετά το μεσημέρι, στο Κοινοτικό Κατάστημα Ν. Μαρμαρά. Ο έλεγχος είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Δήμου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα