Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χωρίς θέρμανση το Κέντρο Υγείας Νέας Καλλικράτειας

Καταγγελίες κατοίκων της Νέας Καλλικράτειας και κατοίκων στις κοινότητες πέριξ αυτής, αναφέρουν ότι  το κτήριο του κέντρου υγείας Νέας Καλλικράτειας είναι χωρίς κεντρική θέρμανση με συνέπεια ασθενείς και ηλικιωμένοι που πηγαίνουν στο Κέντρο Υγείας, να υποχρεώνονται να περιμένουν μέσα στο κρύο και οι εργαζόμενοι να υποχρεώνονται να δουλεύουν σε αυτές τις συνθήκες.

Την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Ν. Καλλικράτείας δημοσιοποίησε η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ν. Καλλικράτειας.


Την ίδια ώρα η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα σχολίασε το γεγονός:

"Σήμερα γίναμε δέκτες μιας πολύ σοβαρής καταγγελίας από πολίτες κι υγειονομικού λειτουργούς, για το γεγονός ότι το Κέντρο Υγείας Νέας Καλλικράτειας λειτουργεί χωρίς θέρμανση.
Οι υγειονομικοί λειτουργοί παγώνουν, οι ασθενείς εξετάζονται μέσα στο ψύχος και το ερώτημα όλων είναι γιατί υπάρχει αυτή η εικόνα. Η 4η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο Υγείας οφείλουν να απολογηθούν άμεσα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα ζητήσουμε επιτακτικά εξηγήσεις από τον Υπουργό Υγείας στην Ολομέλεια".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα