Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής δεν εμπλέκεται στις εκλογές της ΕΠΣΧ

Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή  Εκλογικής Περιφέρειας Χαλκιδικής της ΝΔ (πρώην ΝΟΔΕ) ξεκαθαρίζει ότι ουδεμία εμπλοκή έχει αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής.

 

"Οφείλουμε να διασαφηνίσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι  η Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας νομού Χαλκιδικής, ουδεμία εμπλοκή έχει αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού μας και ως εκ τούτου, αποστασιοποιούμαστε πλήρως από κάθε είδους ανάμειξη ή στήριξη οιουδήποτε υποψηφίου.
Ως θεσμικός φορέας που ενδιαφέρεται για το τοπικό "γίγνεσθαι", αναγνωρίζουμε αφενός το θετικό έργο που έχει διατελεστεί μέχρι τώρα από τη νυν διοίκηση της Ε.Π.Σ.Χ. και επικροτούμε όλες τις δράσεις που υλοποιήθηκαν και στάθηκαν πρωτόγνωρες για το ποδόσφαιρο στη Χαλκιδική.
Υπογραμμίζεται ωστόσο, ότι ως κομματικό όργανο, τηρούμε στάση ουδετερότητας απέναντι σε όλους τους υποψηφίους και συνδυασμούς οι οποίοι πρόκειται να κατέλθουν στις εκλογές."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα