Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνελήφθη δραπέτης των φυλακών Κασσάνδρας

Συνελήφθη ένας 52χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας, για τα αδικήματα της σωματεμπορίας από κοινού, αρπαγής από κοινού και βιασμού κατά συρροή. Ο 52χρονος είχε δραπετεύσει από τις φυλακές παραβιάζοντας την άδεια που του είχε χορηγηθεί.


 
Από τη δακτυλοσκοπική σήμανση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, συνελήφθη ο 52χρονος που αναζητούταν ως δραπέτης των Αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας και εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου, σε οικία στο κέντρο της πόλης, για το αδίκημα της «Διατάραξης οικιακής ειρήνης».

Κατά την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς προσκόμισε πλαστά στοιχεία ταυτότητας προκειμένου να παραπλανήσει τις αστυνομικές Αρχές, πλην όμως κατά τη δακτυλοκοπική του σήμανση και στο πλαίσιο της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, προέκυψε ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από 03-04-2018, για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Σημειώνεται ότι, ο συλληφθείς είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί τον Οκτώβριο του 2019 από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 25 ετών, για τα αδικήματα της Σωματεμπορίας από Κοινού, Αρπαγής από κοινού και Βιασμού κατά συρροή.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα