Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέες παιδικές χαρές στο Δήμο Κασσάνδρας

Η  πρώτη σύμβαση  του νέου έτους  που υπέγραψε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά αφορούσε στην κατασκευή πέντε παιδικών χαρών για τους μικρούς δημότες.

Οι πρώτες πέντε παιδικές χαρές θα κατασκευαστούν στα παρακάτω δημοτικά διαμερίσματα:
1) Ν. Φώκαια
2) Καλλιθέα
3) Πολύχρονο
4) Χανιώτη
5) Πευκοχώρι

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις   217.000€ και προέρχεται από το Πρόγραμμα "Φιλόδημος" του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, σε δήλωση της ανέφερε :
"Με μεγάλη χαρά υπέγραψα σήμερα τη σύμβαση για την κατασκευή πέντε παιδικών χαρών που τόσο απαραίτητες είναι για την ψυχαγωγία των μικρών συνδημοτών μας.Οι  πιστοποιημένες παιδικές χαρές θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας.Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα ψυχαγωγίας για τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Στοχεύσαμε σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα να κατασκευάσουμε μία παιδική χαρά και αυτό υλοποιούμε κάνοντας πράξη, με συνέπεια και ταχύτητα τις δεσμεύσεις μας απέναντι στην κοινωνία.Επί του παρόντος ξεκινούμε με τις συγκριμένες πέντε παιδικές χαρές και θα ακολουθήσουν και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα.Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε μαζί για να εξασφαλίσουμε στην Κασσάνδρα όλες εκείνες τις υποδομές ανάπτυξης που χρειάζεται.
Το έργο που σήμερα υπέγραψα το αφιερώνουμε στα μικρά παιδιά που είναι το μέλλον της Κασσάνδρας. Μαζί συνεχίζουμε". 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα