Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σύλλογοι και Φορείς τoυ Δήμου Αριστοτέλη στηρίζουν το Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Φορείς και Συλλόγους  του δήμου  Αριστοτέλη με μεγάλη ευαισθησία, αλληλεγγύη, συλλογικότητα και γενναιοδωρία υποστηρίζουν εμπράκτως το Νοσοκομείο Χαλκιδικής και τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία.

 

Οι φορείς και σύλλογοι είναι: Ιερός Ναός Γεννήσεως της Θεοτόκου Ιερισσού, Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Ιερισσού, Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ουρανούπολης, Ιερός Ναός Παναγίας Ν. Ρόδων, Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Ρόδων,  Πολιτιστικός Σύλλογος Ουρανούπολης, Πολιτιστικός Σύλλογος Ιερισσού «ΚΛΕΙΓΕΝΗΣ», Λ/Μ.Χ. Σύλλογος «ΚΑΓΚΕΛΕΥΤΟΣ» Ιερισσού, Σύλλογος Γυναικών Ιερισσού, Σύλλογος Ποντίων «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΩ», Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού, Σωματείο Επαγγελματιών Ουρανούπολης, Π.Ο.Γ. Ιερισσού, Σ.Κ. Ιερισσός 99, Κ.Α.Π.Η. Ν. Ρόδων και Κ.Α.Π.Η. Ιερισσού.

Προσέφερν:


-    Δέκα χιλιάδες (10.000) καλύμματα παπουτσιών CPE
-    Δέκα χιλιάδες (10.000) ποδιές πλαστικές μακριές
-    Χίλιες τετρακόσιες (1400)μπλούζες για Μ.Ε.Θ. , διαφανείς με λάστιχο
-    Δύο χιλιάδες (2000) ουροσυλλέκτεςnonreturnvalve+cann

Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Δεδελούδης ανέφερε:


"Η πραγμάτωση της δωρεάς αυτής αποδεικνύει έμπρακτα, την κοινωφελή και ανθρωπιστική δράση σας καθώς και τη στήριξή σας στον κοινό αγώνα ενάντια της πανδημίας του κορωνοϊού covid19. Σ΄ αυτή την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ο καθένας με τον τρόπο του και όλοι μαζί, θεσμοί, υπηρεσίες, σύλλογοι και πολίτες, έχουμε αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που μας αναλογεί, με κοινό στόχο την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά και ευχόμαστε συνάμα υγεία και καλή συνέχεια στο πολυσήμαντο έργο σας.
Το Νέο έτος 2021 να είναι ελπιδοφόρο και να χαρίσει υγεία σε όλο τον κόσμο!
Χρόνια πολλά!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα