Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση για θέματα υγείας στο Δήμο Κασσάνδρας

Ζητήματα που απασχολούν το Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και ειδικότερα στην παρούσα φάση που οργανώνεται η λειτουργία του ως εμβολιαστικού κέντρου, συζητήθηκαν την Δευτέρα σε σύσκεψη μεταξύ της δημάρχου Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά, του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρας, Στέφανου Τσοτουλίδη και του αντιδημάρχου, Βασίλη Στακινού, στο δημαρχείο Κασσάνδρας.


Κυρίαρχο ζήτημα για το Κέντρο υγείας είναι η έλλειψη ιατρικού προσωπικού, ανάγκη που μπορεί να διευθετηθεί υπηρεσιακά από την αρμόδια ΔΥ.ΠΕ.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε η κ. Χαλκιά, η Δημοτική Διοίκηση με κοινωνική ευαισθησία θα κινηθεί υποστηρικτικά προς το Κ.Υ σχετικά με το αίτημα αυτό.

Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα κοινής οργάνωσης και ετοιμότητας για την εύρυθμη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων στην Κασσάνδρα, εκ των οποίων κεντρικό είναι το Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

"Η συνεργασία μας με το νέο Διευθυντή είναι άψογη και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να βοηθήσουμε το Κέντρο Υγείας προς όφελος των πολιτών" δήλωσε η δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα