Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Λιμενικά έργα στην Κασσάνδρα μέσω του "Φιλόδημος"

Η μελέτες για λιμενικά έργα προϋπολογισμού 194.798 € εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών και το Πρόγραμμα "Φιλόδημος" για το Δήμο Κασσάνδρας.



Στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», εντάχθηκε η «Εκπόνηση Μελετών και Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την Κατασκευή και Βελτίωση των Λιμενικών εγκαταστάσεων του Λιμενικού Ταμείου Κασσάνδρας".

Σύμφωνα με αυτή την εξέλιξη θα εκπονηθούν Μελέτες για την κατασκευή και τη βελτίωση των λιμενικών υποδομών στα εξής Δ./Δ:

·         Καλλιθέας
·         Αγία Παρασκευής (Λιμενικές Υποδομές Λουτρών)
·         Νέας Σκιώνης
·         Παλιουρίου (Λιμενικές υποδομές Παλιουρίου).

 
Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, δήλωσε: "Η εκπόνηση Μελετών είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να προχωρήσει ο Δήμος Κασσάνδρας στη συνέχεια στην κατασκευή  αυτών των τόσο σημαντικών λιμενικών έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της Κασσάνδρας και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στον ακτοπλοϊκό τουρισμό. Συνολικά, ο δήμος Κασσάνδρας και το δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, με τη συνδρομή του Υπουργείου Εσωτερικών, κάνουμε πράξη την Εκπόνηση του φιλόδοξου Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου  (Master Plan) των Λιμενικών Υποδομών. Κάνουμε πράξη την ουσιαστική αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων της Κασσάνδρας".

φωτο: Νέα Σκιώνη-Nea Skioni f/b


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα