Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συνεχίζει την προβολή του προορισμού σε virtual περιβάλλοντα στην Πολωνική αγορά

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής μετά τη συμμετοχή του στο Virtual Workshop Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας στο Βέλγιο συνεχίζει το εικονικό του ταξίδι, αυτή τη φορά στην Πολωνία. Ο ΤΟΧ συμμετείχε στο 2ο Virtual Workshop Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Πολωνία που πραγματοποιήθηκε στις 8-10 Δεκεμβρίου και το οποίο τελούσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Πολωνία και του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη, τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Πολωνία κ. Μ. Ε. Δαρατζίκης και την Διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Πολωνίας κα. Νικολέτα Νικολοπούλου, και συνεχίστηκε με τις διαδικτυακές επαγγελματικές συναντήσεις Β2Β μεταξύ Ελληνικών και Πολωνικών ταξιδιωτικών πρακτόρων και Tour Operator.

 

Οι Πολωνοί τουρίστες είναι μια ανερχόμενη δύναμη που δείχνει μία ιδιαίτερη προτίμηση στην Ελλάδα. Η Χαλκιδική παρόλο που κατέχει μικρό μερίδιο αγοράς (2019->25.000) συνεχίζει τη συστηματική της προβολή καθώς πλέον η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω των απευθείας πτήσεων από την Βαρσοβία και την Κρακοβία ενώ από τις συναντήσεις των στελεχών του ΤΟΧ με τους Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες φάνηκε ότι αναζητούν νέους ελληνικούς προορισμούς, εκτός των παραδοσιακών νησιωτικών.

 

Στο 3ήμερο workshop, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής πραγματοποίησε Β2Β διαδικτυακές συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες και Tour Operator της Πολωνικής αγοράς όπου παρουσίασε τις δυνατότητες της Χαλκιδικής, επισημαίνοντας τον φυσικό της πλούτο και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, την πολιτιστική της κληρονομιά, τη γαστρονομική της παράδοση και τις υπερσύγχρονες τουριστικές υποδομές που διαθέτει για την άριστη εξυπηρέτηση των τουριστών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα