Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Απ. Πάνας για την προμήθεια tablets για τους μαθητές της Χαλκιδικής

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα την περίοδο αυτή, είναι η ομαλή συμμετοχή των μαθητών στην τηλεκπαίδευση.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής Πάνας Απόστολος ζήτησε από τους αρμόδιους την προμήθεια επιπλέον ηλεκτρονικού εξοπλισμού, που θα καλύψει τις ανάγκες των μαθητών της Χαλκιδικής που κάνουν  τηλεκπαίδευση.


​Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ότι οι σχολικές μονάδες της Χαλκιδικής έχουν παραλάβει εξοπλισμό, τόσο από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα όσο και από δωρεές.


Συγχρόνως όμως, θα υπάρξει και πρόγραμμα προμήθειας επιπλέον tablets με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για τη Χαλκιδική, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στείλει οι Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Διευθύνσεις στις κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου. Συγκεκριμένα συνολικά για τη Χαλκιδική, από το Μάρτιο θα έχουν διατεθεί 1071 ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο κ.Πάνας δήλωσε :  « Από την πλευρά μου, θα συνεχίσω την προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες στα σχολεία μας, στηρίζοντας τον αγώνα των εκπαιδευτικών αλλά και των παιδιών μας για την ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα