Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία στη Ν. Καλλικράτεια

Στην άμεση αποκατάσταση τμήματος του πλακόστρωτου, που καταστράφηκε την Παρασκευή στην παραλιακό οδό της Ν. Καλλικράτειας, προχώρησε ο Δήμος Ν.Προποντίδας.

 

Όπως επισήμανε ο δήμαρχος, Μανώλης Καρράς, η βλάβη προκλήθηκε από καπάκι φρεατίου της αποχέτευσης, το οποίο εκτινάχθηκε εξαιτίας του μεγάλου όγκου νερού, που δεχόταν εκείνη τη στιγμή ο αποχετευτικός αγωγός.

"Το φαινόμενο οφείλεται στο γεγονός ότι παρανόμως πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν συνδέσει τα βρόχινα νερά των υδρορροών τους στο αποχετευτικό δίκτυο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πιέζεται ο αγωγός με μεγάλο όγκο νερού σε περίπτωση νεροποντής και να προκαλούνται διάφορα προβλήματα και ζημίες.


Στην αποχέτευση απαγορεύεται ρητά να απορρίπτονται τα βρόχινα νερά. Γι' αυτό καλούνται όλοι ιδιοκτήτες ακινήτων εντός ενός μήνα να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να τα αποσυνδέσουν από την αποχέτευση. Μετά την παρέλευση του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος ο Δήμος θα προχωρήσει σε ελέγχους και σε περίπτωση διαπίστωσης μη συμμόρφωσης θα επιβληθούν κυρώσεις" ειπε ο δήμαρχος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα